Dit weekend: Open Dutch Hobie Cat championships!!

Het Hobie hoogtepunt voor Nederland staat dit weekend op de rol: het Nederlands Klassen Kampioenschap Hobie Cat 2015, ook wel ONK Hobie 2015 genoemd, in Noordwijk, bij de ZVN. Op 22 & 23 augustus a.s. wordt er gezeild om de titels voor de Hobie Dragoon, Hobie 14, Hobie 16, Hobie Tiger, Hobie FX One en Hobie Wildcat. De prijzen zijn besteld, de klassenwimpels liggen klaar, de ZVN is vol op stoom dus nu nog…. deelnemers! Het wordt de rest van deze week prachtig weer dus kom alvast je boot naar Noordwijk brengen! Het programma voor het weekend vind je door verder te klikken.

Op beide wedstrijddagen worden 3 races gezeild. Het is mogelijk om je boot vooraf naar Noordwijk te brengen (bijv. als je de Eneco Luchterduinen Race vanuit Zandvoort gevaren hebt, of na de Hobie Multiworlds/16 Europeans) en ook op vrijdag 21 augustus. Zaterdag 22 augustus vanaf 8.00 uur ’s morgens is er vervoer beschikbaar. Het is niet toegestaan met eigen auto op strand te rijden! Tot en met half 11 zaterdagmorgen kun je inschrijven.

Na de races op zaterdag is het mogelijk om voor slechts EUR 6,50 een loempia met 2 stokjes sateh te eten. Je moet dit uiterlijk bij de inschrijving melden (+ betalen 😉 Leden die zich voor 6 juni hebben aangemeld (+ betaald) bij de HCKAN krijgen namens de associatie dit lekkers met een consumptie aangeboden!

Lidmaatschap van de nationale Hobie associatie is verplicht voor deelname. Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en maak je contributie voor 2015 meteen over naar NL71INGB0003307121. Dat is EUR 30 voor volwassenen en EUR 20 voor jeugd tot 21 jaar.

Het inschrijfgeld voor het ONK Hobie is dankzij de inzet van de Zeilvereniging Noordwijk beperkt tot

  • EUR 50 voor een twee-mans boot
  • EUR 40 voor een één-mans boot
  • EUR 20 voor de jeugd

Op de website van de Zeilvereniging Noordwijk is meer informatie te vinden over het evenement, de locatie et cetera. Ook de notice of race zijn daar te vinden.