Lidmaatschap 2016 HCKAN

Beste Hobie supporter!

Na de HISWA en terug in de zomertijd begint het langzaam weer te kriebelen…. de boot maar ’s uit de stalling halen? Plannen maken voor het zeilseizoen 2016? Het komt er weer aan!! Ook wij willen het nieuwe seizoen graag een mooie start geven, en willen je dan ook uitnodiging voor de aftrap van het seizoen in combinatie met de ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 9 april a.s. om 16.00 uur en waar anders dan bij Hobie Cat Holland in Noordwijk, bij Johan en Fred. Als je via de Facebook pagina wilt laten weten of je komt, dan zorgen wij voor een drankje en een hapje.

Onze penningmeester Rogier stelt het zeer op prijs als je alvast de moeite wilt nemen om de contributie voor dit jaar over te maken. Dat kan via NL71INGB0003307121 ten name van de Hobie Cat Klasse Associatie NL. Voor senioren is de contributie EUR 30, voor jeugd tot 21 jaar is dit EUR 20. Ook donateurs verwelkomen wij van harte, we houden je dan op de hoogte van onze activiteiten. De bijdrage van een donateur bedraagt minimaal EUR 20.

Een jaarlijks terugkerend fenomeen is de regel dat voor deelname aan het ONK Hobie Cat iedereen aan boord lid moet zijn van de associatie. Dit is een internationale regel die voor alle nationale associaties geldt. Om verrassingen bij de inschrijving van het ONK Hobie te voorkomen, vragen we je dus om zowel als bemanning als als stuurman lid te worden. Overigens, het ONK Hobie vindt dit jaar op 13 en 14 augustus ’16 plaats bij KWV Skuytevaert in Katwijk.

Ook ondersteunen we dit jaar een aantal andere evenementen die ook meetellen voor de jaarranking. En dat is dit jaar nog veel belangrijker omdat de Hobie Europeans volgend jaar (2017) dicht bij huis gaan plaatsvinden. De jaarranking telt dan mee voor de kwalificatie! En hoe meer leden wij aanmelden bij de Europese Hobie Cat associatie, des te meer pre-qualifying spots we als Nederland hebben! Dus wordt lid, betaal de contributie voor 2016 en doe mee aan de Hobie Cat klasse evenementen van dit jaar!

Graag tot ziens op 9 april aanstaande bij Hobie Cat Holland, aanvang 16.00 uur.

Met vriendelijke groeten namens Marleen, Rogier, Wijbren, Thorin en Wybe,

Klaas van Duin
voorzitter HCKAN