Nederlands Klassen Kampioenschap Hobie Cat 2015

Op 22 en 23 augustus a.s. vindt bij de Zeilvereniging Noordwijk het ONK Hobie 2015 plaats. Onder initiatief van het nieuwe HCKAN bestuur willen we graag alle Hobie klassen uitnodigen om aan de start te verschijnen. In ieder geval zijn de Hobie Dragoon, Hobie 14, Hobie 16, Hobie Tiger, Hobie Wild Cat en de Hobie FX One aangemeld. We hopen en verwachten een verdere toename van het aantal deelnemers gezien de positieve ervaringen van de afgelopen jaren. De ZVN heeft een mooie locatie en een prima wedstrijdkader voor de organisatie. Vergeet niet om je (vooraf) aan te melden als lid van de Hobie Cat klasse associatie Nederland (of je eigen nationale Hobie assoc.) want lidmaatschap is verplicht. Verenigingen die met meerdere jeugdboten komen, kunnen hier aparte afspraken over maken via Voorzitter@hobieclass.nl.

Op beide wedstrijddagen worden 3 races gezeild. Het is mogelijk om je boot vooraf naar Noordwijk te brengen (bijv. als je de Eneco Luchterduinen Race vanuit Zandvoort gevaren hebt, of na de Hobie Multiworlds/16 Europeans) en ook op vrijdag 21 augustus. Zaterdag 22 augustus vanaf 8.00 uur ’s morgens is er vervoer beschikbaar. Het is niet toegestaan met eigen auto op strand te rijden! Tot en met half 11 zaterdagmorgen kun je inschrijven.

Na de races op zaterdag is het mogelijk om voor slechts EUR 6,50 een loempia met 2 stokjes sateh te eten. Je moet dit uiterlijk bij de inschrijving melden (+ betalen 😉 Leden die zich voor 6 juni hebben aangemeld (+ betaald) bij de HCKAN krijgen namens de associatie dit lekkers met een consumptie aangeboden!

Lidmaatschap van de nationale Hobie associatie is verplicht voor deelname. Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en maak je contributie voor 2015 meteen over naar NL71INGB0003307121. Dat is EUR 30 voor volwassenen en EUR 20 voor jeugd tot 21 jaar.

Het inschrijfgeld voor het ONK Hobie is dankzij de inzet van de Zeilvereniging Noordwijk beperkt tot

  • EUR 50 voor een twee-mans boot
  • EUR 40 voor een één-mans boot
  • EUR 20 voor de jeugd

Op de website van de Zeilvereniging Noordwijk is meer informatie te vinden over het evenement, de locatie et cetera.