Tweede klasse-evenement 2017: Catpoint – Ouddorp

Als HCKAN zij wij heel blij dat wij dit jaar welkom zijn bij Catpoint in Ouddorp! Het idee dat Hobie Cats alleen gemaakt zijn voor op zee, is natuurlijk onzin en naast De Roerkoning en Hellecat zijn er nog een paar hele mooi plaatsen aan groot ander water om te zeilen. Dus ons tweede klasse-evenement van dit jaar brengt ons richting het zuidwesten van het land, naar de Grevelingen, in het weekend van 20 en 21 mei 2017. Door de beperkte capaciteit van de club is het wel nodig om je vooraf aan te melden via de website: www.catpoint.nl

Uniek is dat je voor het inschrijfgeld ook meteen je hapje en drankje voor het weekend hebt betaald (in alle redelijkheid). De lokale Hobie 16 zeilers kijken er naaruit om eens met andere zeilers in hun klasse de strijd aan te gaan. En als bestuur van de Hobie associatie hopen we natuurlijk dat wij niet voor niets contact hebben gezocht met Catpoint; hun gastvrijheid moet beloond worden met een leuk aantal deelnemers!

Doordat de North Sea Regatta dit jaar niet voor catamarans openstaat, en het toch wel prettig is om regelmatig in je klasse de strijd aan te gaan, kun je richting het EK Hobie dit jaar iedere maand wel ergens een KE bezoeken. Belangrijk natuurlijk ook in verband met de jaarranking voor de Hobie 16 waarvan de eerste 2 zich direct kwalificeren voor de Gold Fleet. Aan het klasse-evenement bij Catpoint doen ook F18 en F16 mee. Met een maximale capaciteit van 35 boten op de wal, is voorinschrijving noodzakelijk dus doe dat snel! Hieronder vind je de Notice of Race.

notice of raceF18KE20en21mei2017 v1