Uitslagen ONK Hobie Cat 2021 – Wassenaar

Afgelopen weekend vond het ONK Hobie Cat 2021 plaats bij de KZVW in Wassenaar. Een perfecte organisatie, super zeilweer en een mooie opkomst maakten het een fantastisch kampioenschap! De titels gingen naar Guusje van Oel & Elise Baarends (Dragoon), Thorin Zeilmaker (Hobie14) en Rogier & Fien Duijndam (Hobie 16).

Met 27 boten op het water en een stevig windje was het een optimaal NK dit jaar! Ondanks de nodige pandemische hoofdbrekens en een last minute afzegging van de organisatie in Noordwijk, legde de KZV Wassenaar een fantastisch evenement neer voor de deelnemers en volgers. Veel dank voor Wybe Schuitema en Willem Holleman die op het water en aan de kant de zaakjes regelden en de talloze andere vrijwilligers van de club, en niet te vergeten Harry van Rhijn die als erkend wedstrijdleider de eindverantwoordelijkheid had.

Niet alleen op het water was het feest (voor de meesten), op het strand was de vertrouwde Hobie way of life alom tegenwoordig. Anekdotes en herinneringen werden opgehaald en de inwendige mens goed verzorgd. De uitslagen van de 3 deelnemende klassen staan hieronder. Volgend weekend in Wassenaar de Hobie 14 cup die als proefevenement voor een officieel NK volgend jaar zal dienen.

hobie14_2021 dragoon_2021