Lid worden

Lidmaatschap Hobie Cat Associatie Nederland

Iedereen die ons doel steunt, het bevorderen van het catamaranzeilen in Nederland, is van harte welkom als lid van de HCKAN. We maken onderscheid tussen juniorleden en seniorleden; je bent juniorlid zolang je op 1 januari van het jaar nog geen 21 bent. Het lidmaatschap is geheel vrijwillig en per kalenderjaar opzegbaar. Wil je deelnemen aan officiële wedstrijden zoals het Nederlands, Europees of Wereldkampioenschap Hobie, dan is het lidmaatschap verplicht voor iedereen aan boord.
Voor 2015 is de contributie als volgt vastgesteld:

  • EUR 30 voor seniorleden
  • EUR 20 voor juniorleden
  • minimaal EUR 20 voor donateurs

Als lid van de Hobie associatie ben je van harte welkom op alle door de HCKAN georganiseerde activiteiten; de ledenvergaderingen, presentaties, clinics, trainingen et cetera. Als we na een mooie zeildag op het terras of strand nog even nagenieten, dan kan het zomaar gebeuren dat wij je een hapje en drankje aanbieden!
Lid worden gaat het snelst door het contactformulier in te vullen of bijgevoegd inschrijfformulier te downloaden en naar Secretaris@hobieclass.nl te sturen. We willen je vragen zelf alvast je bijdrage over te maken op rekeningnummer NL71INGB0003307121 ten name van Hobie Cat associatie te Noordwijk. Je ontvangt dan een bevestiging en we houden je steeds op de hoogte van de activiteiten van de associatie. En we vragen je om ons in contact te brengen met Hobie zeilers in jouw kring, op jouw club, zodat we ook hen lid van de HCKAN kunnen maken.